images/iacf1.jpg

0

Dagen

0

Uur

0

Minuten

0

Seconden

Welkom bij Toer de Dellen
2020 - de leste

Wat is Toer de Dellen?
Toer de Dellen is een sportief evenement waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Kika. Toer de Dellen dankt haar naam aan een in de omgeving geliefde fiets- en hardloop-route door de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. De route is ongeveer 30 km. Het rondje Dellen kan bijvoorbeeld wandelend, fietsend, hardlopend of skeelerend afgelegd worden. Jong en oud; iedereen mag meedoen!

Wanneer?
We zijn al weer toe aan de achtste editie en deze vindt plaats op zaterdag 20 juni! Schrijf je in en doe mee! Zoek sponsors en/of bedenk een leuke actie en haal geld op voor Kika.

‘Een gezond kind heeft 100 wensen, een ziek kind heeft er maar 1!’
 
Waar we in december 2019 enthousiast de handen ineen sloegen voor een mooie allerleste Toer de Dellen, ziet ook de Veluwe er een half jaar later heel anders uit…
 
Deze week hebben wij met pijn in ons hart besloten om Toer de Dellen op 20 juni 2020 niet door te laten gaan. In deze onzekere tijd is het voor ons niet mogelijk om de juiste voorbereidingen te treffen en zien wij het ook als onze maatschappelijke verantwoording om in juni nog geen grote groep bij elkaar te willen brengen, ook al mochten de richtlijnen van het RIVM tegen die tijd daar wel ruimte voor geven.Deelnemers en teams die al ingeschreven hebben ontvangen een mail met instructies over het retour ontvangen van het betaalde inschrijfgeld. Hiervan afzien kan ook dan maken wij het geld als gift over naar KiKa. 
 
Met het annuleren van 'de leste' editie op 20 juni komt tevens een einde aan Stichting Toer de Dellen. Vanwege andere verplichtingen is het voor de organisatie niet haalbaar om in de nabije toekomst de Leste Toer de Dellen nogmaals te organiseren. We zijn helaas ingehaald door de realiteit die Corona heet.  
 
Heel graag willen wij als organisatie onze grote DANK uitspreken aan alle trouwe deelnemers, vrijwilligers en sponsoren, aan iedereen die meegewerkt heeft aan jaren Toer de Dellen. Dankzij zoveel inzet is Toer de Dellen een prachtig evenement geworden. Daar zijn we trots op! Wij hopen dat iedereen dit gevoel met ons deelt.
 
Een gezond kind heeft 100 wensen een ziek kind maar 1.
 
Mocht u nog een gift willen doen dan kan dit tot 1 mei a.s. op reknr: IBAN NL 96 RABO 0171 0733 47 t.n.v Stichting Toer de Dellen
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, buiten en tekst
 


We zijn erg blij met onze sponsoren. Geeft u ze ook wat aandacht?