HOOFDSPONSOR: HulstFlier Installateurs
Image

Toer de Dellen 2024

zaterdag 22 juni 2024

Toer de Dellen scoort

50.000 euro

voor stichting Veluwse Wensambulance

Welkom bij Toer de Dellen

Wat is Toer de Dellen?

Toer de Dellen is een sportief evenement waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting Veluwse Wensambulance. Toer de Dellen dankt haar naam aan een in de omgeving geliefde fiets- en hardloop-route door de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. De route is ongeveer 30 km. Het rondje Dellen kan bijvoorbeeld wandelend, fietsend, hardlopend of skeelerend afgelegd worden. Jong en oud; iedereen mag meedoen!

Wanneer?

Toer de Dellen vindt plaats op zaterdag 22 juni 2024! Schrijf je in en doe mee! Zoek sponsors en/of bedenk een leuke actie en haal geld op voor de Stichting Veluwse Wensambulance.

‘Een gezond mens heeft 100 wensen, een ernstig zieke heeft maar 1 wens!’

Meer weten?

Lees meer over de Veluwse Wens Ambulance

Nieuws

Toer de Dellen 2023 was een groot succes

Ondanks de warmte waren de deelnemers gemotiveerd en enthousiast met allemaal maar één doel voor ogen; veel geld ophalen voor stichting Veluwse Wensambulance.
Een ontroerende Toer de Dellen met een prachtige opbrengst € 50.000,-.

Fietsers, skeelers, tandems, maar ook een bierfiets en de vele lopers die tocht voltooid hebben. Een tocht van 30 kilometer in warme omstandigheden, zo rond 15:00 uur kwamen de lopers het terrein weer op gewandeld.

Sponsortocht Toer de Dellen brengt enorm bedrag op voor Stichting Veluwse Wensambulance

Op zaterdag 17 juni gingen ruim 800 deelnemers onderweg...

Lees meer...

Toer de Dellen taartje

Heb je wat te vieren? Moederdag, feestje, verjaardag of zomaar lekkere trek? Bakkerij Schuld in Elburg heeft de komende weken het "Toer de Dellen taartje" in de aanbieding.

Lees meer...
De samenwerking tussen stichting Toer de Dellen en voetbalvereniging OWIOS is bezegeld. Bekijk de video voor een impressie van de dag met diverse interviews.
VV OWIOS en Toer De Dellen bekrachtigen 4-jarige overeenkomst: Extra inschrijfsessie op 22 april!
Lees meer...
De sponsortocht Toer de Dellen nadert de 300 deelnemers (teldatum 10 april). Alleen al in de laatste week schreven 44 nieuwe deelnemers in. Toch hoort de organisatie ook vaak dat mensen nu nog niet weten of ze wel gaan deelnemen, de dag (17 juni) lijkt nog zo ver weg! Daarom heeft de organisatie besloten om de uiterste inschrijfdatum
te stellen op 15 mei 2023.
Op donderdag 7 april vertelde secretaris Jos Hermans in het programma Lunchpauze van Omroep Gelderland over de Toer de Dellen.
De eerste 100 Inschrijvingen zijn geregistreerd!
Lees meer...
Image

Hoofdsponsor

HulstFlier Installateurs
www.hulstflier.nl
info@hulstflier.nl
Image

Sponsoren

Wij zijn erg blij met onze sponsoren. Geeft u ze ook wat aandacht?

Doneren?

NL32 Rabo 0301 4447 30
t.n.v. Toer de Dellen
Image